Mindeord: Fabrikant Sven Ulsrod Madsen er død

Sven Ulsrod Madsen, fabrikant fra Farum, er gået bort i en alder af 78 år, oplyser familien.

Fabrikant Sven Ulsrod Madsen, Farum, er gået bort, oplyser familien. Han blev 78 år.

Han var sammen med sin kone Solveig Bisgaard et kendt og vellidt navn i Furesøs erhvervsliv, hvor de i over 40 år sammen drev virksomheden SIMI A/S.

Sven voksede op i mejeribestyrerhjemmet i Pederstrup på Fyn som nummer tre af fire sønner. Han startede sin karriere, som elev i Vester Hæsinge brugsforening. Dernæst gik turen videre til FDB (nu Coop). Her traf han sin kone, Solveig. Andelsbevægelsens idealer var dybt indgroede i Sven. Disse idealer bragte han videre med ind i SIMI. Rene, uforfalskede varer uden overflødige tilsætningsstoffer var mantraet for de rengøringsmidler, SIMI producerede til professionelle brugere. Det var helt ukendt på det professionelle marked dengang – og i branchen grinede man lidt af det. I dag har de alle rengøringsmiddelproducenter en sådan serie. Men SIMI skulle være mere end rengøringsmidler, derfor kom der hurtigt en serie af hygiejneprodukter, rengøringsrekvisitter og papirvarer til. Mest kendt er nok Libero-bleerne, hvor SIMI igennem mange år har haft eneforhandlingen til børneinstitutioner. Hele tiden med overskriften – en god kvalitet til en fornuftig pris. At gå på kompromis med kvaliteten – det ville han ikke.

For nogen år siden blev virksomheden overdraget til den ældste søn og Sven nød sin pensionisttilværelse, mens Solveig gik ned i tid. Tiden gik med rejser, pasning af den store have, de lange somre i sommerhuset og med samvær med børn og børnebørn, som var hans ét og alt. Sven sov stille ind på Hospice Søndergård – omgivet af sin kone og alle 6 børn – efter meget kort tids sygdom.

Sven efterlader sig sin kone gennem 53 år, 6 voksne børn og 11 børnebørn.

Begravelsen finder sted fra Stavnsholtkirken onsdag den 22. marts kl. 11, oplyser familien.

red./jbt