Henter midtbane i HB Køge

Fodbold: 19-årige Cilje Ostenfeld tager turen fra HB Køge til FC Nordsjælland.

Fra HB Køge til FCN

Cilje Ostenfeld skifter fra HB Køge til FC Nordsjælland.

Foto: FC Nordsjælland

Hun har været med omkring to danske mesterskaber og kampe i Womens Champions League, men nu tager den 19-årige midtbanespiller, Silje Ostenfeld, turen fra HB Køge til FC Nordsjælland.

Det meddeler begge klubber torsdag.

Hun beskrives som en offensiv midtbanespiller, der kan skabe chancer for andre, og på den måde skal hun lukke lidt af hullet efter salget af Kathrine Møller Kühl til Arsenal.

– Vi har været imponerede over Cilje, når hun har spillet imod os. Hun kommer altid med høj energi på midtbanen og har også god fart. Som offensiv midtbanespiller er hun god til at skabe gennembrud og til at tage de farlige løb igennem modstanderens kæder. Hun er god til at holde fast i bolden under pres, men hun er også dygtig til at spille sig ud af situationerne med få berøringer, siger FC Nordsjællands cheftræner, Chris Sargeant til klubbens hjemmeside.

– Hun vil helt sikkert styrke konkurrencen på vores midtbane, som i mine øjne gør det rigtig godt i øjeblikket. Så der vil være rigtig god og sund konkurrence om pladserne, og Cilje bliver en positiv tilføjelse.

Inden HB Køge spillede Cilje Ostenfeld i Brøndby, men har også været både i BSF og B.93. Nu gældet det den røde FCN-trøje.

– Jeg er en midtbanespiller med et offensivt mindset, som godt kan lide at støbe boldene fra den centrale del af banen. Jeg har et godt blik for mine medspillere og søger ofte den sidste og afgørende aflevering. Men selvfølgelig forsøger jeg også selv at være målfarlig og vil gerne søge afslutningerne, siger Cilje Ostenfeld.

– Jeg kender mange af mine nye holdkammerater gennem diverse U-landshold, så jeg er sikker på, at jeg let kan falde ind på holdet. Miljøet i FC Nordsjælland er også meget specielt – og det glæder jeg mig rigtig meget til at blive en del af.

Cilje Ostenfeld står noteret for i alt 18 U-landskampe for Danmark.

Cilje Ostenfeld skifter fra HB Køge til FC Nordsjælland.