FCN sælger målmand til Utrecht

Foto: Bo Amstrup, Rudi Dalsgaard
Randers FC vs. FC Nordsjælland 1-0. ALKA Superliga. Runde 17. Bionutria Park Randers. Målmand David Jensen ( 1 - FCN ).
Randers FC vs. FC Nordsjælland 1-0. ALKA Superliga. Runde 17. Bionutria Park Randers. Målmand David Jensen ( 1 – FCN ). www.BoAmstrup.dk

Efter 10 år i FC Nordsjælland har David Jensen udtjent sin værnepligt i Farum, og nu er den store målmand da også blevet solgt til hollandske FC Utrecht. Det meddeler klubben torsdag.

Den 24-årige keeper har fået en kontrakt for de kommende fire år i klubben, der sluttede som nummer fem i Æresdivisionen i sidste sæson.

– David har været en loyal FCN-spiller i mange år, og tiden er nu kommet til, at han tager det næste skridt. Vi glæder os til at følge Davids videre færd i FC Utrecht, og vi er sikre på, at han vil være en god repræsentant for vores klub, siger FC Nordsjællands sportschef, Carsten V. Jensen.

David Jensen kom til Farum Boldklub fra Hillerød GI som 13-årig og kom med i Superligatruppen i 2010 som førsteårs U19-spiller.

Her nåede han blandt andet at være på hold med sin storebror, Daniel Jensen. David Jensen kæmpede med Martin Hansen om pladsen i målet efter Jesper Hansen forlod klubben – en kamp David til sidst vandt, og han nåede 84 førsteholdskampe for FC Nordsjælland.