FCN holder på ung keeper

Foto: Rudi Dalsgaard, Rudi Dalsgaard
Fodbold. FC Nordsjælland. Intern træningskamp. Februar 2016. Foto: Rudi Dalsgaard
Fodbold. FC Nordsjælland. Intern træningskamp. Februar 2016. Foto: Rudi Dalsgaard

FC Nordsjælland har netop fået ny målmandstræner, og nu ved træneren Iñaki Caña Pavon hvem, han blandt andet skal arbejde med de kommende år, for klubben har netop forlænget kontrakten med målmandstalentet Peter Vindahl Jensen.

Han er oprindeligt fra Helsingør, men har spillet i Hørsholm og Lyngby, inden han som 17-årige i 2015 kom til FC Nordsjælland. Han har gennem længere tid trænet med Superligaholdet, efter han blev en fast del af truppen sidste år.

Han har desuden status af U19-landsholdsmålmand.

– Jeg er rigtig glad og stolt. Det er noget, jeg har stilet efter. Min udvikling er kun gået opad, lige siden jeg kom til FC Nordsjælland. Jeg har haft gode trænere og føler, at de stoler på mig, så er det gået hurtigt, siger 18-årige Peter Vindahl Jensen selv om kontraktforlængelsen.

– Det ser også rigtigt spændende ud med den nye spanske målmandstræner. Efter bare to træninger med ham er det tydeligt, at det er utraditionelt. Han kommer med noget helt nyt og meget inspirerende, som jeg er sikker på vil bringe alle os målmænd videre i vores udvikling.