Aktivitetscenter arrangerer to ferieture

Aktivitetscentret Gedevasevang i Farum arrangerer to ferieture i år, hvor der stadig er ledige pladser. Den ene er en bustur til Dresden og Sachsisk Schweiz den 4.-8. juni, mens den anden er en tur til Højskole Midtjylland den 7.-12. maj.

– Vi har sammensat et flot udflugtsprogram, der blandt andet byder på en hyggelig sejltur på Elben, klassisk koncert i Zwinger og besøg i Meissen.Vi får mange gode oplevelser med guidede rundvisninger samt tid på egen hånd til museumsbesøg, ”ose” i den atmosfærefyldte by eller nyde et cafebesøg. Vi bor i Dresdens hyggelige centrum, hvor vi kan opleve arkitektur, kunst, musik, folkeliv og natur samt ikke mindst godt samvær i flotte historiske rammer, skriver arrangørerne fra Gedevasevang.

På turen til Højskole Midtjylland vil deltagerne derimod komme bagom og rundt om kunsten på en helt særlig og personlig måde.

– På vore udflugter vil vi komme langt omkring i Midtjylland, og blive præsenteret for nogle af de kunstværker, vi har hørt om. Vi vil køre gennem nogle naturskønne omgivelser samt nyde udsigten udover Limfjordens vande. Vort domicil er i Herning, og her vil vi have vort eget lokale, så der vil blive rig mulighed for nogle hyggelige stunder, hvor vi kan skabe nye fællesskaber til glæde og gavn for os alle.

Interesserede er velkommen til at kontakte Gedevasevang på tlf. 44952255 eller komme forbi og få udleveret en folder om turene.