Vinterferien byder på oplevelser i Fjordlandet

Vinterferien byder på oplevelser i Fjordlandet

Man kan besøge dyrene på gården, og hvis vejret egner sig er der ponytræktur.

I Frederikssund og omegn er der børnevenlige oplevelser i den kommende vinterferie, det gælder både for dem der har ferie i uge 7 og 8.

Man kan blandt andet besøge Nordgården i vinterferien, og prøve aktiviteter som at lave et fastelavnsris, spille brætspil, eller man kan lave sin egne vandflaske-raket, filte en bold og være med til at lave pandekager over bål. Man kan også besøge dyrene på gården, og hvis vejret egner sig er der ponytræktur. Cafeen er åben med salg af varm kakao, kaffe, te, kage og suppe. Adressen er Nordgården, Strandvejen 3, Skibby hvor der er åbent onsdag 15. februar klokken 11-14.

Man kan også besøge dyrene på Nordgården i vinterferien, og hvis vejret egner sig er der ponytræktur. Foto: Nordgården

I Frederikssund kan man gå på jagt efter Willumsens farver i form af en interaktiv lydfortælling.

Oplevelsen er designet, så man efter at have lyttet kan tage hele familien med og besøge Willumsens Museum. Her kan man låne farverne, som man finder på lydrejsen og tegne sine egne billeder. Måske kan man genkende nogle af farverne og følelserne i Willumsens andre malerier, der hænger på museet.

Lydfortællingen er udviklet til børn mellem 6 og 12 år og kan lyttes til alene eller sammen med andre hjemmefra. Find den på https://www.willumsensmuseum.dk/

Den kan opleves i vinterferien uge 7 og 8: Mandag – søndag kl. 10.00 – 17.00

I Kulturhuset Rejsestalden i Jægerspris kan børnene lave deres egen japanske hjerte-uro af papir.

Workshoppen er sammen med den japanske papirkunstner Yuko Takada Keller.

Workshoppen er kun for børn og er gratis. Den finder sted tirsdag 14. februar klokken 10 til 12. Det kræver tilmelding at deltage på rss@frederikssund.dk og husk Navn og alder på barn + dit fulde navn og nummer

Kilde: Visitfjordlandet.dk