Tiltalt nægter dødstrusler og vold

Foto: Casper Suk Thorlacius
Indvielsen af Retten i Hillerød.
  240908 Foto: Allan Nørregaard
Indvielsen af Retten i Hillerød. 240908 Foto: Allan Nørregaard

En 20-årig mand fra Frederikssund nægtede sig skyldig i en række tiltaler, blandt andet forsøg på legemsangreb af særlig farlig karakter og trusler på livet, da han torsdag sad på anklagebænken i Retten i Hillerød, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Manden er ifølge anklageskriftet tiltalt for den 30. marts i år at have forsøgt at påkøre en centervagt i Sillebroen Shoppings parkeringshus i Frederikssund og efterfølgende truet samme vagt eller en kollega med ytringer som »jeg ved, hvor du bor«, »du lever ikke længe« og noget i retning af, at de to personer skulle være glade for, at der var så mange vidner til stede.

Begge tiltaler afviste den 20-årige dog og forklarede, at hændelserne havde været ganske udramatiske.

De to forurettede i sagen var indkaldt som vidner i sagen, men mødte af forskellige årsager ikke op, men den tiltalte forklarede, at han på intet tidspunkt havde troet, at der ville komme en sag ud af episoderne, og at anmelderen havde fortalt en rigtig »røverhistorie«.

Dommen bliver formentlig afsagt den 30. september, hvor næste retsmøde er planlagt, og hvor de forurettede i sagerne om vold og trusler forventes at afgive forklaring.