Største score af HK 73

Af Bjarne Sveegaard

Håndboldherrerne fra HK 73 i Frederikssund i 3. division indtager stadig rollen som outsider til oprykning efter en sejr på hele 37-28 over IF Stadion (IFS) lørdag på EnergiCenter Voldparken Hallen i Brønshøj.

Sæsonens største antal scorede mål af HK 73, netop mod IFS, var lidt overraskende. Klubben har været overbevisende på egen bane, hvor det kun var topholdet HIK, der havde vundet.

Efter en noget ujævn indsats af HK 73 sidst mod Rudersdal var det et topmotiveret mandskab, der viste sig frem med bredde i spillet, gode kontraangreb og gode indspil til stregspillerne.

HK 73 førte 12-16 ved pausen, og i de sidste 30 minutter blev føringen støt øget til en sejr på ni overskydende mål. Den gode holdpræstation kunne også ses af, at to af de spillere, der normalt ikke får så megen spilletid, Rasmus Grue og Jacob Svankjær, var blandt de spillere, der fik scoret flest mål.

– Det var perfekt over hele linjen, og selv om vi lukker 28 mål ind, var sejren aldrig i fare. Jeg vil sige det på den måde, at vi skal indstille os på, at de ni resterende kampe skal vi betragte som finaler og derigennem se, hvor længe vi kan være med i kapløbet om oprykning, understreger cheftræner Kenneth Hansen.

HK 73 spiller igen næste tirsdag klokken 20.45 mod KFUM i Frederikssund Hallen.