Messingorkester og ung, lovende sopran i Slotskirken

Den Kongelige Livgardes Messingensemble med sopranen Signe Sneh Schreiber.
Den Kongelige Livgardes Messingensemble med sopranen Signe Sneh Schreiber.

Fredensborg: Fredensborg Slotskirke danner rammen om en koncert med Den Kongelige Livgardes Messingensemble og sopranen Signe Sneh Schreiber søndag den 9. marts klokken 16.

Livgardens Messingensemble, som er dannet af fem musikere fra Den Kongelige Livgardes Musikkorps, har eksisteret i over 20 år, og de har medvirket ved en lang række kongelige højtider og statsbesøg. Nu bliver der lejlighed til at høre dem ved en af deres koncerter, og denne gang er det i samarbejde med den unge lovende sopran, Signe Sneh Schreiber.

Signe, der i øjeblikket er studerende på operaakademiet, har på det seneste gjort sig bemærket som solist med flere forskellige orkestrer, og hun har også modtaget en førsteplads i den prestigefulde »Operaens Venners Sangkonkurrence«. Signe medvirker også på Livgardens Messingensembles nye CD, som hedder »Nordisk Musik«.

Ved denne koncert kan man høre kendte arier af blandt andet Haendel, Mozart og Puccini, og derudover vil Messingensemblet give prøver på deres repertoire, der spænder lige fra barokmusik og lettere klassisk musik til mere moderne toner.

Der er fri entre til koncerten.