Har du set en UFO?

Foto: Tijana Krstic
UFO står for Uidentificeret Flyvende Objekt. Arkivfoto.
UFO står for Uidentificeret Flyvende Objekt. Arkivfoto.

Fredensborg: Claus nød en stille, lun sommeraften med sin kone på deres terrasse. Det var lørdag ved 21-tiden, men deres stille aften blev afbrudt af en mærkelig hændelse.

– Pludselig fik jeg øje på noget, rødt/lysrødt komme flyvende mod os i en højde af 3-500 meter fra vest, skriver Claus i en mail kaldet »UFO over Fredensborg« til Frederiksborg Amts Avis.

Claus og hans kone bor tæt ved Fredensborg Station, og de så objektet komme fra Fredensborg Slot.

– Det fløj i en stor bue og næsten lige over os uden at lave den mindste lyd, skriver Claus, som ikke vil have sit fulde navn frem.

Han beskriver objektet som værende sort med rødt lys og med en ubestemmelig form.

– Den var ikke rund, ikke firkantet, ikke en kugle og heller ikke en slags fem- eller sekskant. Og så lyste den heller ikke lige kraftigt fra alle steder, fortæller han, da avisen ringer ham op.

Claus gætter på, at objektet var omkring fire til seks meter på dens største led og cirka lige så mange meter i højden. Objektet fløj ikke lige, men forsvandt i en nordøstlig retning, mener Claus.

– Det var fuldstændig vindstille lørdag aften, og objektet bevægede sig for stærkt til at være drevet af vinden, ligesom der ikke var røg eller andet efter det.

Claus synes selv, at oplevelsen var meget mærkelig.

– Farven var for lyserød til at den ledte tanken hen på ild. Hverken min kone eller jeg har nogensinde set noget lignende, og det var absolut ikke hverken fly, modelfly, ballon eller andet kendt.

Hvis andre har set dette objekt eller eventuelt har billeder af det, bedes de sende en mail til fredensborg@sn.dk.

Redaktionen er bekendt med Claus' fulde navn.