Først blev bil raseret, nu er den udbrændt

Politiet kan ikke komme nærmere omkring, hvem der har ødelagt bilen i første omgang, eller hvem/hvad der står bag branden

Først blev bil raseret, nu er den udbrændt

Ingen nåede at hente bilen, inden der gik ild i den. Foto: Martin Jacobsen.

I sidste uge skrev avisen om en sølvgrå bil, der havde været udsat for en voldsom omgang hærværk. Det ligner på billederne, at det var en Mitsubishi Colt, der holdt med bagenden parkeret halv inde i skoven for enden af Sølyst Alle tæt ved Nivå Camping.

Politiet fortalte dengang, at de havde fået en anmeldelse 14. januar, der gik på, at ukendte gerningsmænd havde skubbet bilen ud i buskadset, fjernet nummerpladerne og smadret ruderne på den. Politiet var forbi bilen, hvor de satte en strimmel rundt om bilen. En strimmel der viste, at politiet havde været her, og bilen ville blive samlet op og fjernet.

Dog skulle det vise sig, at den lille sølvgrå bil og dens pinsler ikke var slut endnu. Umiddelbart efter avisen skrev om den raserede bil 17. januar, er bilen gået i brand, hvor den er blevet fuldstændigt udbrændt inden nogen nåede at hente bilen.

Nordsjællands Politi oplyser, at de er bekendt med branden, men at man ikke har nogle gerningspersoner. Det kan ikke siges, om bilen er selvantændt, eller om andre har startet branden i bilen. Det virker dog usandsynligt, at bilen skulle selvantænde, medgiver Nordsjællands Politi. Ingen overvågning eller vidner gør, at der kan konkluderes noget endnu.

Bilen er nu fjernet, men branden har efterladt lidt spor i de omgivne træer, der er mørke og brændte.

Ingen nåede at hente bilen, inden der gik ild i den. Foto: Martin Jacobsen.