HØJ holder på Fredin

HØJ holder på Fredin
Foto: René Larsen
Jesper Fredin
Jesper Fredin

– Selvom pointhøsten i denne sæson har været lidt tynd efter Corona-nedlukningen, synes vi fortsat, at vores 1. divisions trup er i rigtig fin udvikling, og det skyldes selvfølgelig dels spillermaterialet, men lige så meget Fredins tilgang til opgaverne på og uden for banen og hertil hans store engagement i at få projektet til at lykkes, siger direktør i HØJ Elite, Lars Vinther i en pressemeddelelse.

Heri lyder det videre:

– Vi har en konkret plan om fortsat udvikling af klubben, både på den sportslige del og på det organisatoriske uden for banen, og Fredin bidrager rigtig meget til den udvikling, fordi han har stor indsigt, stort engagement og et stort netværk i håndboldverdenen, siger Lars Vinther.

Jesper Fredin spillede som aktiv blandt andre for TMS Ringsted, Skanderborg og HØJ. Efter endt aktiv karriere blev han assistenttræner i Skanderborg. Det var herfra, at han kom til HØJ i sommeren 2017 som cheftræner.

– Jeg er først og fremmest glad og stolt over, at HØJ Elite har peget på mig til at fortsætte arbejdet med udviklingen af klubben. Jeg har gennem flere sæsoner været en stor del af opbygningen af projektet, og jeg har hele vejen igennem oplevet en stor og flot udvikling hvert år, siger Jesper Fredin og fortsætter:

– Jeg har fået muligheden for mig at sætte mit eget præg, og jeg er enormt stolt over den udvikling, som både klubben og jeg selv har gennemgået de seneste år. HØJ Elite har et ambitionsniveau, der tiltaler mig meget, men klubben har samtidig en stor forståelse for vigtigheden af at »skynde sig langsomt«. Kombinationen af ambition og fornuft tror jeg på er den helt rigtige tilgang i jagten på, at HØJ Elites herrer en dag kan blive et hold i håndboldligaen. Vi er nået der til, at fundamentet er ved at være på plads, og jeg glæder mig til, at vi skal høste den resultatmæssige frugt af det hårde arbejde, der er gjort de senere år. Sidst, men vigtigst af alt, føler jeg mig rigtig godt tilpas i HØJ, siger Jesper Fredin.

HØJ forventes at spille årets første kamp på lørdag, hvor Skovbakken er programsat til at møde HØJ i Jyllinge Hallen.