Vi har ikke brug for Bent Brandt-typer

Må man i læserbreve kalde byens borgere for idioter eller lignende nedsættende bemærkninger? Nej, naturligvis må man ikke kalde nogen for idiot, hverken i læserbreve eller andre steder. Det siger noget om en totalt manglende respekt for andre mennesker. Noget kunne tyde på, at det ifølge holbækkeren Bent Brandt er i orden at kalde byrådets medlemmer for alverdens ting og sager, hvilket man kunne læse om i tirsdagens udgave af Venstrebladet.

Der er stort set ikke grænser for de ulykker, som byrådets medlemmer har nedkaldt over kommunens borgere, hvis man skal tro Bent Brandt.

Det er ufatteligt, at Bent Brandt stadig er borger i Holbæk, når forholdene er så forfærdelige. Man kan undre sig over, at han ikke er flyttet for længst til en anden by, hvor man sikkert har nogle meget bedre politikere.

Bent Brandt skriver, at der er brug for at finde alternativer til de bestående partier ved næste valg. Jeg synes, at det er fint, hvis Bent Brandt vil stille op til næste valg, og det vil være fint, hvis han laver en borgerliste, hvis der ellers er nogen, der ønsker at være sammen med ham om en sådan liste.

Bent Brandt har ved mange lejligheder brugt sin energi på at rakke ned på beslutninger, som byrådet har taget. Nogle seriøse alternativer er vi desværre aldrig blevet beriget med. Det kunne være spændende at se sådanne alternativer.

Hvis man skulle genbruge overskriften fra Bent Brands læserbrev i tirsdagens udgave af Venstrebladet, og blot ændre den en smule, så er det efter min mening oplagt at skrive: Vi har ikke brug for Brandt-typer.

Carsten Andersen

byrådsmedlem (V)

Holbæk Byråd