Velbesøgt standerhejsning

Allerød Tennisklub åbner sæsonen i strålende vejr

Foto: Michael Braunstein

Vejret var til et rent 12-tal, da Allerød Tennisklub lørdag 26. april atter kunne byde sine medlemmer velkommen tilbage til de røde grusbaner.

Traditionen tro bød klubben på brød og morgenkaffe. Bagefter gik flaget til tops med hjælp fra kommunens nye borgmester, Jørgen Johansen, der dermed videreførte en lang tradition fra tidligere borgmestre.

I sin tale kom tennisformand Peter Borresen han ind på, at den nye sæson står i fornyelsens tegn. Klubbens bestyrelse og mange frivillige har gennem vinteren arbejdet på flere initiativer, som nu skal komme medlemmerne til gode: Der er sammensat et stort træningsprogram for klubbens mange juniorer, ligesom der vil blive oprettet træningstlbud til klubbens mange voksne motionister. Også klubhuset er blevet frisket op bla. med en hyggekrog. I sæsonen vil der være mulighed for at få testet evnerne af mod klubbens andre spillere gennem forskellige interne turneringer. Den første afvikles allerede søndag 4. maj.

Talen blev afsluttet med den obligatoriske bøn til politikerne om snart at bygge den tennishal, der har været planlagt i over 21 år.

"En ny tennishal vil kunne vil booste aktiviteterne for alle kommunens tre tennisklubber og give Allerød Tennisklub potentiale for at komme på niveau med naboklubberne i Birkerød, Hillerød og Farum," påpegede Peter Borresen.

Borgmester Jørgen Johansen replicerede, at han satte pris på det store frivillige engagement, som tennisklubben er udtryk for, og han påpegede, at det var med til at gøre Allerød til en atraktiv kommune at bo i. Når det gælder tennishallen tilkendegav borgmesteren, at den nok skulle komme – han kunne bare ikke love hvornår.

Herefter blev der uddelt medaljer til flere aktive børn for deres indsats i Sjællands Tennisunions holdturneringer, ligesom klubbens sølvvindere i DM double 50+, Søren Høgn Hansen og Christian Hansen, blev hædret.

Klara Tang blev valgt til årets ungdomsspiller, begrundet med hendes store engagement i egen træning, deltagelse i individuelle turneringer samt undervisning af klubbens mange juniorer.

Indehaver af klubbens fairplay-pris for det næste år er Behzad Samimi. Han er valgt blandet andet for sit store engagement i træning af klubbens voksne begyndere. Det er endda lykkes at gøre denne træning endnu mere omfattende til denne sæson, så der nu både er træning onsdag aften og lørdag eftermiddag for dem, som gerne vil have grundlæggende tennisundervisning. For nyindmeldte medlemmer er træningen oven i købet gratis.

Da banerne endeligt blev givet fri til spil, var alle ni baner hurtigt besat, og aktiviteterne fortsatte til langt ud på eftermiddagen. Læs mere: www.alleroed-tennisklub.dk