Vælg det rigtige gulv til dit hjem og køb det på nettet

Gulve er ikke bare gulve, udvalget er nemlig enormt. Gulve fås i mange forskellige kvaliteter og fremstilles i mange forskellige materialer. Vi guider dig i denne artikel til at træffe det rigtige gulvvalg!

Inden du træffer valget om hvilket gulv du skal have i dit hjem, og om gulvet skal være laminatgulv, vinylgulv, trægulv eller en helt anden variant, er det en god idé at kigge på hvilke krav der stilles til gulvet i dit hjem og hvordan gulvet anvendes.

Hvilket rum skal gulvet ligge i?

Det første spørgsmål du bør stille dig selv er, i hvilket rum gulvet skal anvendes. Et gulv i et køkken udsættes ofte for mere slid end et gulv i soveværelset eller stuen. I køkkenet udsættes gulvet for spildte madrester, spisebordsstole der trækkes over gulvet, bestik der tabes kort sagt foregår langt de fleste af hverdagens små uheld i køkkenet. Har du små børn ved du især hvad jeg taler om! Det betyder at du bør vælge et gulv i dit køkken, der ikke er alt for sart og som kan holde til slitage. Et gulv af vinyl, laminat, klinker eller kork er derfor et godt valg i dit køkken.

Overvej rummets funktionalitet

Rummets funktionalitet bør derfor tages med i overvejelserne inden du beslutter dig for hvilken gulvtype der skal ligge i rummet. Dette gælder også boligens øvrige rum.

Til gulvet i børneværelset kan det også være en god idé, at holde sig for øje, at gulvet skal bruges til at lege på og det derfor er en fordel at gulvet ikke er fyldt med mærker efter få dages brug. I bryggers eller entré er klinker et populært valg, da det ofte er i dette rum at gæster kommer ind med deres beskidte fodtøj. I badeværelset er det naturligt at vælge klinker eller vinyl, da gulvet i disse rum skal kunne holde til fugt.

I mindre boliger foretrækker mange gennemgående gulve i opholdsrummene, da det giver et enkelt og stilrent udtryk i boligen. Vil du gerne have et gennemgående gulv, der måske er lidt sart, Kan du med fordel placere tæpper strategisk, der hvor du ved at gulvet er udsat for allermest slitage.

Køb gulve online

Når du har besluttet dig for hvilket gulv du vil have i din bolig, findes der masser af muligheder for at købe det i en af nettets mange webshops. Ofte er der mange penge at spare ved at handle online, og udvalget er som regel også større. Det betyder, at du altid kan få det gulv du ønsker til markedets billigste pris. Har du ikke selv lyst til at give dig i kast med at lægge gulvet, tilbyder mange webshops desuden at montere dit gulv. Det bliver ganske enkelt ikke nemmere at handle gulve online hjemme fra sofaen!

Flotte gulve på Gulvlageret.dk

Gulvlageret.dk er en markedsledende webshop indenfor alt i gulve til hjemmet, terrassebrædder, gulvtæpper med videre. Find flotte gulve på Gulvlageret.dk, og gør en rigtig god handel!