Udbygning af Vesthavnen…

Hans Ove Lange

Valmuevej 4

4760 Vordingborg

 

 

Tak for jeres svar på mit læserbrev i sidste uge. I skriver at redaktionen undrer sig over, at jeg er kritisk overfor avisens artikler om udbygningen af Vesthavnen.

Jeg vil opfordre Jer til at læse mit indlæg grundigt igen, for så tror jeg I vil se, at jeg ikke fremsætter kritik af avisartiklerne som sådan, men blot gør opmærksom på, at avisen bringer et par synspunkter til torvs, som kan misforstås af læserne, og dermed måske ødelægge den positive stemning der er omkring havneudbygningen, og det fortjener initiativet bestemt ikke.

I svarer, at I har valgt at bruge ordet Tankskibe ?fordi I mener, at tankskibe er dækkende for de fleste store skibe, der sejler med gods?. Redaktionen ved (måske) også, at når der tales om  tankskibe, bliver folk mere usikre og forbeholdne, fordi man ved, hvis der sker uheld med tankskibe, medfører det ofte alvorlige miljømæssige konsekvenser. Det oplevede vores lokalområde desværre for 20-25 år siden i forbindelse med den store olieforurening af vores omliggende sunde og østlige Smålandsfarvand. Det er jeg sikker, at mange læsere husker, og blandt andet derfor finder jeg Jeres ordvalg uheldigt og misvisende.

Den anonyme ?tidligere shippinguddannedes? synspunkter og beregninger som avisen refererer til vil, som I også skriver, helt sikkert blive et emne på det kommende borgermøde.

 

 

Svar:

Kære Hans Ove Lange

 

Jeg vil også opfordre dig til at læse avisen grundigt igen. Det er avisens opgave at stille spørgsmål. Avisen har ingen synspunkter, men skal så vidt muligt undersøge og fremlægge alle sider af en sag. Og du tager fejl, når du mener ordet ?tankskibe? er misvisende.   

Mvh. Red.