Tre sejre på stribe og oprykning

Foto: Mads Hussing

Sidste gang var det Lillian Kvernvik der scorede hattrick for HGIs damer, og denne gang var det Christine Ommundsen der med tre mål scorede alle mål i hjemmesejren på 3-0 over Hi/Hjorten. HGIs piger vandt 3-0 og kan dermed fejre oprykning til Sjællandsserien efter tre flotte sejre i de tre seneste kampe. Søndagens kamp på hjemmebane mod Hi/Hjorten begyndte sløvt for Hillerøds piger der dagen før havde været med HGIs herrer til afslutningsfest. Der var ingen store chancer i 1. halvleg, men dog et lille spillemæssigt overtag til HGI.

Videoklip: Interview og billeder fra kampen

I 2. halvleg fik HGIs træner Lotte Christensen vækket sine spillere og især Christine Ommundsen. På 25 minutter midt i 2. halvleg scorer Christine Ommundsen tre mål og dermed hattrick. HGI var overlegne i 2. halvleg og havde flere gode muligheder for at vinde større. Især Susanne Larsen var den store synder med flere afbrændere på store chancer. Det havde dog ingen indflydelse og pigerne kunne juble efter kampen og fejre oprykningen på behørig vis med champagne. "Det er fedt, og det er også det alle havde regnet med at vi gjorde," siger træner Lotte Christensen om oprykningen til Sjællandsserien.

Det holdt dog hårdt, da begyndelsen af sæsonen ikke gik som forventet. De fem første kampe gav kun fem point, og på det tidspunkt var der langt til oprykning. De sidste fem kampe af sæsonen gav dog 12 point og dermed nok til vinde rækken. "Vi spillede egentlig godt fra begyndelsen af sæsonen, men tabte nogle point i kampe vi burde have vundet," siger Lotte Christensen.

Næste kamp for HGIs damer er efter sommeren, hvor serie 1 bliver byttet ud med Sjællandsserien.