Travlhed i Sillebroen

Foto: Fotograf Lars Skov
230210 Frederikssund. Sillebroen nærmer sig åbningen.
  Foto: Lars Skov
230210 Frederikssund. Sillebroen nærmer sig åbningen. Foto: Lars Skov © Fotograf Lars Skov SJ-medier a/s

Frederikssund: Der er nu fire uger til at Sillebroen skal åbne, og inde i centeret syder det af aktivitet. I den store butik, der skal være Kvickly, står kasserne klar, og der er allerede sodavand og øl på hylderne.

I den kommende BR-butik vælter det ud med gnister, mens en håndværker svejser, og går man rundt i det ufærdige center, skal man konstant passe på, ikke at falde over en ledning eller et skilt der advarer mod epoxy.

En af dem der glæder sig, er Linda Steffensen, som er ved at flytte sin boghandel fra Østergade i Frederikssund ind i lejemål 1.23 i Sillebroen. Det vil sige, lige nu venter hun bare på at komme i gang.

– Jeg glæder mig som et lille barn. Det kan kun gå for langsomt nu, siger Linda Steffensen, som er lidt utålmodig over, at der intet sker i hendes butik, den dag vi kigger ind.

Der er hverken gulv eller lys i det tomme rum. Der, hvor disken skal stå, stikker tykke kabler og ledninger op af gulvet. Et velfærdsrum med kontor, køkken og toilet til personalet er netop blevet færdigt og elektrikeren er på vej, men gulvlæggeren kommer først i næste uge. En mobillift står midt i det hele, bag en afspærring.

– Jeg så gerne, at der lå gulv nu, så vi kunne komme videre. Nu sker der jo ikke noget i en uge, siger boghandleren.

Sillebroen åbner den 25. marts.