Travlandskamp med straffespark

Den tidligere europamester, fodboldspilleren Mogens Krogh, gæster Lunden, hvor han vil stå på mål i en straffesparks-konkurrence mellem svenske og danske kuske

Foto: Carsten Bundgaard

TRAV Charlottenlund Travbane byder søndag eftermiddag på en landskamp mellem Danmark og Sverige med deltagelse af seks kuske.

Det danske hold består af blandt andre Lundens 17-dobbelte champion Steen Juul, mens svenskerne har stjernekusken Jörgen Sjunnesson i spidsen.

Kuskene skal mødes i seks løb i træk fra tredje til og med ottende løb, og samtlige løb indgår i V65-spillet med gevinstgaranti på 650.000 kroner til en solovinder.

Inden landskampen skal kuskene prøve kræfter i en straffespark-konkurrence, hvor den tidligere fodboldspiller og europamester fra 1992, Mogens Krogh, står på mål.

Den fodbold-pensionerede Mogens Krogh har i en lang årrække interesseret sig for travsport og er da også hesteejer.

"Hestesporten har givet og giver mig fortsat store oplevelser," siger Mogens Krogh, der ikke længere arbejder for Brøndby, men er skiftet over til golf.

"Men jeg følger selvfølgelig fortsat fodbolden med stor interesse," indskyder han.

Mogens Krogh kommer omklædt til Lunden, hvor han er klar til at bevise, at han stadigvæk kan vinde duellerne fra den hvide plet.

Charlottenlund Travbane indleder løbene klokken 12.45, mens straffesparks-dysten foregår mellem andet og tredje løb på opløbsstrækningen foran publikum.

redaktionlokalweekend.dk