Tour de France-vinder deltager i VM-Stafetten

Første udgave af Meny VM-Stafetten i Rudersdal bliver med professionel deltagelse

Foto: Anne Dahl Kristensen

Søndag den 5. juni løber den første udgave af det nye cykelløb Meny VM-Stafetten i Rudersdal af stablen.

Som tidligere omtalt i Rudersdal Avis er der tale om en pendant til løbernes DHL-stafet, hvor både private borgere såvel som virksomheder kan dyste på den rute, hvor der tilbage i 2011 blev kørt VM i landevejscykling i Rudersdal.

Dengang deltog mange af de topprofessionelle cykelstjerner i løbet, og den første udgave af Meny VM-Stafetten i Rudersdal får ligeledes fornemt besøg. Blandt deltagerne vil man nemlig kunne finde Carlos Sastre, der i 2008 vandt Tour de France efter et imponerende angreb på Alpe d'Huez hvor han kørte solo i mål. Det oplyser initiativtageren til løbet, Ole Egeblad. 

"Søndag den 5. juni kan alle borgere i Rudersdal og øvrige deltagere i Meny VM-Stafetten i Rudersdal møde Carlos Sastre og cykle med ham under afslappende og hyggelige forhold på VM Ruten," fortæller Ole Egeblad.

Den spanske rytter Carlos Sastre har blandt andet cyklet for det danske hold Team CSC, og han er kendt som en stærk bjergrytter. Stigningen op ad Geels Bakke bliver derfor formentlig ikke noget problem for den tidligere Tour de France-vinder.

Konceptet i Meny VM-Stafetten i Rudersdal er, at løbet afvikles som en stafet, hvor hold bestående af tre personer skiftes til at køre den 14 kilometer lange rute, imens der samtidig er socialt samlingspunkt på Geels Bakke.

Læs mere om Meny VM-Stafetten i Rudersdal på: www.vmstafetten.dk eller på løbets facebookside: https://www.facebook.com/vmstafetten/?ref=hl