To nye bilmærker kommer til Helsinge

Skoda i Helsinge udvider, så de i fremtiden også vil have biler fra Renault og den noget billigere Dacia

Foto: Jeppe Helkov

BILBY Skoda i Helsinge har vokseværk. Det betyder, at én bliver til tre – og at huset udover de karakteristiske Skodaer i fremtiden også vil have bilmærkerne Dacia og Renault. De nye bilmærker bliver budt velkommen med et åbent hus-arrangement den 6. og 7. januar fra 11-16. Her kan nysgerrige sjæle se nærmere på de nye biler. Og ifølge ifølge salgschef og partner Morten Mandsberg kan man godt glæde sig.

"Der er noget for enhver smag. Vi følte lidt, at der manglede noget i vores udbud. Nu åbner vi med de to nye mærker, så vi får en meget bredere palet. Der bliver mere at se på for køberne. Og så er det jo ligegyldigt hvad godt for byen, at der kommer flere bilmærker til. Det styrker Helsinge som bilby," siger han.

Der vil nok være nogen, der ikke kender til Dacia, men Morten Mandsberg mener, at mærket har meget at tilbyde. "Det er nok et mærke, mange ikke har så stort et kendskab til. Men de har meget til fælles med Renault. Det er samme teknologi på mange områder – og platformen og motorerne går også igen. Den store forskel på Dacia og Renault er prisen. Her er Dacia en del billigere," siger han og fortsætter:

"Vi har fået bilerne hjem og har kørt lidt i dem. Og jeg må sige, at jeg er positivt overrasket. De kører altså godt."

Men selvom det er helt nyt med Dacia og Renault i Helsinge, har lokalbefolkningen allerede taget godt mod dem.

"Vi har allerede afleveret den første Dacia og og den første Renault – og folk har generelt været meget positive. Men man får også noget for pengene. Både Renault og Dacia har jo gode udstyrspakker – og for et ganske relativ lille beløb kan man få navigation og fuld udstyrspakke," siger Morten Mandsberg, der samtidig også mener, at tilgangen af de to nye bilmærker er godt nyt til de lidt ældre bilkøbere.

"Mange har efterspurgt biler, der er lidt højere. Altså biler, hvor man stiger ind i – og ikke sætter sig ned i. Den type biler laver Dacia og Renault også," slutter han.