Tivoli ude efter gyselige medarbejdere

Prisbelønnet forlystelse skal have suppleret teamet.

Tivoli ude efter gyselige medarbejdere

Man skal være skræmmende uhyggelig for at få dette job. Foto: Nicholas Tobias Følsgaard

Der forventes mange ansøgere, når Tivoli sætter jagten ind på sommerens mest gyselige medarbejdere.

Teamet bag forlystelsen Villa Vendetta, hvor gæsterne bliver skræmt af husets zoombie-beboere, skal nemlig suppleres med fem nye familiemedlemmer. Man skal være over 18 år og kunne arbejde om eftermiddagen og aftenen, men for at komme i betragtning til audition skal man først sende en video, hvor man viser sit mest skræmmende men også tavse udtryk foruden et klamt smil og en uhyggelig latter.

Fakta

Tivolis scaryhouse Villa Vendetta blev i 2022 belønnet med den internationale FKF-pris, der uddeles én gang om året af Tysklands største klub for forlystelsesentusiaster.

Villa Vendetta har fået prisen for sin scenografi, historie og fordi forlystelsen både er en god familieoplevelse og leverer chok og gys for teenagerne.

Der er i alt 17 performere ansat i teamet bag Villa Vendetta.

Der er bl.a. brug for en Miss Vendetta, der har en blakket fortid på Pantomimeteatret, hvor det slog klik for hende, da hun blev degraderet, en scary piccolo og ikke mindst efterlyses en ny Mr. Vendetta, som ved et uheld kom til at save sin elskede kone over.

– Vi er på jagt efter performere, der kan lide at skræmme og underholde de mange besøgende i vores scaryhouse. Vi forventer mange ansøgere, og de skal alle sende os en kort video, hvor de giver prøver på deres skræmme-talenter uden at de råber og skriger og siger Bøh, det er blikket i øjet – og kroppen der skal skræmme, siger skuespiller og caster Susanne Breuning.

Der er deadline for ansøgningerne den 14. februar og debut, når Tivoli åbner den 31. marts.

Tip os

Du er altid velkommen til at kontakte redaktionen med tip og gode ideer, som vi kan kigge nærmere på.

Skriv til os på frederiksborg@sn.dk.