TeamGym rykker til Roskilde

Roskilde TeamGym holdt til i Ramsøhallen, der nedbrændte i 2016. Nu har de fået til huse i Springcentret på Møllehusvej i Roskilde.

Ramsøhallen brændte i maj 2016, og siden har Gadstrup TeamGym været hjemløse og henvist til forskellige steder rundt om på Sjælland. Det har betydet mange timer på landevejene for både trænere, gymnaster og gymnasternes forældre.

Nyt springcenter

Klubben har nu skiftet navn til Roskilde TeamGym, og er rykket med de andre gymnastikforeninger i Roskilde ind i det nye og veludstyrede springcenter som kommunen har givet Roskilde By. 

Succes på trods

Roskilde TeamGym har de seneste år haft en lang række gymnaster på både junior- og seniorlandshold og desuden en gymnast på det seneste Verdenshold der rejste i 2016-2017. Alt dette på trods af de manglende træningsfaciliteter de seneste år.

På landsholdet

På TeamGym landsholdene, der til oktober drager til Portugal for at forsvare de danske farver, har Roskilde TeamGym fem deltagere med i landsholdstrupperne og de vil deltage i de hårde konkurrencer om at vinde guld, sølv eller bronze ved Europamesterskabet i efterårsferien. 

Plads til nye

I forlængelse af at Roskilde Teamgym rykker til Roskilde og udvider antallet af gymnaster, bliver der mulighed for nye gymnaster at komme med i klubben. For at sikre korrekt teknik helt fra de små år er der hold helt ned fra 6-7 års alderen.