Syv anholdt i aktion mod rockerborg

100 mennesker registreret og syv rockere anholdt, da politi og SKAT gik i aktion mod Bandidos i Ballerup.

Ifølge Bandidos' egen hjemmeside har Slagelse nu også sin egen afdeling - kaldet et chapter - af den verdensomspændende motorcykelklub. Hvor Slagelse-chapter'et holder til, ønsker politiet ikke at oplyse, men bekræfter, at et større antal betjente i fredags var til stede ved en "en hændelse" et sted i kommunen. Arkivfoto
Ifølge Bandidos' egen hjemmeside har Slagelse nu også sin egen afdeling – kaldet et chapter – af den verdensomspændende motorcykelklub. Hvor Slagelse-chapter'et holder til, ønsker politiet ikke at oplyse, men bekræfter, at et større antal betjente i fredags var til stede ved en "en hændelse" et sted i kommunen. Arkivfoto

Politi og Skat har beslaglagt kokain og værdier ved en aktion mod Bandidos' tilholdssted på Mosevej i Ballerup ved København.

Syv rockere blev anholdt, og flere end 100 andre blev registreret på stedet, hvor der lørdag aften var forsamlet et stort antal medlemmer, supportere og gæster.

– Det er et led i den generelle og koordinerede indsats mod rocker-bandegrupper, forklarer politiinspektør Jørgen Isalin, der har det overordnede ansvar for indsatsen.

Politiet har også etableret en midlertidig visitationszone i området omkring Mosevej, hvor der inden for de seneste dage er fundet skydevåben.

Blandt de anholdte blev to anholdt for besiddelse af kokain og to andre for vold mod politiet.

Skat inddrev 18.000 kroner, forskellige guldsmykker og beslaglagde en kostbar bil på mistanke om unddragelse af registreringsagift, oplyser Københavns Vestegns Politi.

Vestegnens Politi rykkede ind på lokaliteten i samarbejde med kolleger fra Københavns Politi, Task Force Øst og rocker/bandeeksperter fra Rigspolitiet og resten af landets politikredse samt et antal medarbejdere fra Skat.