Svebølle-dosering rakte til uafgjort

Svebølle-dosering rakte til uafgjort
Foto: Anders Vestergaard
Nick Trier bragte Svebølle foran med 1-0 i første halvleg af lørdagens testkamp mod Høng. Foto: Anders Vestergaard
Nick Trier bragte Svebølle foran med 1-0 i første halvleg af lørdagens testkamp mod Høng. Foto: Anders Vestergaard

Allerede på onsdag starter serie 1-holdet fra Svebølle sæsonen med en imødeset pokal-hjemmekamp mod Greve fra danmarksserien. Og ikke mindst derfor havde spillende cheftræner Jonas Thomsen 19 spillere med, da serie 2-holdet fra Høng lørdag eftermiddag tog imod i en testkamp, der endte 1-1.

– Vi ser frem til pokalkampen mod Greve, og alle 19 spillere fik spilletid, så vi kunne dosere kræfterne lidt, forklarede Svebølles cheftræner, der umiddelbart efter kampen var lettet over, at Svebølle-truppen kom gennem kampen uden skader.

Og i truppen var blandt andre Jonas Bengtsson, kommet med førsteholds-erfaring fra Holbæk, Danny Henriksen fra Taastrup FC og nyeste ansigt Yassin Ismail, der har spillet i Kalundborg, Jyderup og sjællandsseriebold i Tuse.

– Og de gjorde det godt alle tre, lød det efter kampen fra træner Thomsen.

Svebølle sad i følge træneren tungt på det meste af kampen og producerede en række større eller mindre chancer uden at være skarpe nok til at få bolden i mål. Eneste undtagelse var, da holdets ustoppelige målmager Nick Trier bragte Svebølle foran i første halvleg.

I slutningen af kampen var Svebølle i foræringshjørnet, da en for kort tilbagelægning til målmanden blev udnyttet effektivt til Høng-udligningen.

– Vi skabte de store chancer, men var ikke kyniske nok, heller ikke i spillet ude på banen. Så der er noget at arbejde med, fastslog Jonas Thomsen efter sommerpausens eneste testkamp, inden forsøget på en pokaloverraskelse mod Greve skal gøres på onsdag aften.

Torsdag den 12. august sæsondebuterer Svebølle med hjemmekamp mod Såby Fodbolds oprykkere.