Svar på debatindlæg “Præstegårdshaven”

Kære Bill Arthy

Du har et indlæg om projektet for Præstegårdshaven, som jeg gerne vil svare på.

Der har ikke været et møde i december om Præstegårdshaven, der har været en "varsling" af aktører rundt om haven om, at de vil blive inviteret til et møde. Danmarks Naturfredningsforening fik varslingen tilsendt 20/1-2015, og I er således med i forløbet.

Derudover synes jeg, du kommer lidt vidt omkring. Borgerforeningen, der er stiftet i august 2014, er vel næppe skyld i/skal vel næppe have æren for (vælg selv formulering) at Føtex blev opført.

Mht. at du skriver at Borgerforeningen Birkerød har udnævnt sig selv til projektleder, så kan vi oplyse, at Rudersdal Bycenterudvalg d. 5/2-2014 tildelte rollen til det, der hed Borgergruppen. Borgergruppen blev i august 2014 omdannet til Borgerforeningen Birkerød, netop for at alle kunne melde sig ind og være med. Vi er vel således helt legitime i rollen som projektleder.

Beslutningen fremgår af referat på Rudersdal kommunes hjemmeside. Det sidste du skriver er, at vi ikke oplyser, hvordan vi vil fremme handel, kultur og socialt liv i Birkerød Bymidte ifm. projektet. Det er vel netop pointen: Projektet er ikke fastlagt på forhånd, vi inviterer alle der ønsker at deltage, til at deltage. Så opfordringen skal lyde: Kom og vær med.

Med venlig hilsen Søren Stockmarr, næstformand i Borgerforeningen Birkerød.Birkerød.