Sommerbrunch for hele familien på Mangholm

Den økologiske gård Mangholm inviterer til brunch de næste tre dage

Pressefoto: Tina Brok Hansen
Pressefoto: Tina Brok Hansen

Der er lokale råvarer på menuen og udsigt over markerne, når Tine Hage fra det økologiske landbrug Mangholm uden for Hillerød inviterer til økologisk sommerbrunch i grønne omgivelser. Det foregår den 15. til 17. juli kl. 11-14.

Over de tre dage er der oplevelser og underholdning for hele familien. Udover at nyde måltidet i smukke omgivelser kan man hilse på gårdens dyr, gå en tur i den store køkkenhave, få rundvisning og fortællinger om livet på landet og besøge gårdbutikken med et bredt udvalg af varer fra lokale producenter.

Mangholm er bæredygtigt landbrug med egen produktion af både kød og friske grøntsager. Gården samarbejder også med en række lokale producenter i området. Derfor byder menuen både på gode råvarer fra Mangholms egne marker og specialiteter fra andre producenter.

Menuen til sommerbrunch på Mangholm består af:

o Mangholms egne brunchpølser med pocherede æg fra Bosoyregaard og sommersalater med grønt fra egen have.

o Urtesauterede nye kartofler med urtemayo

o Friskbagt brød bagt på mel fra Nordsjællands Fællesmølleri

o Sommerbær med yoghurt og friskhøstet honning

o Kaffe fra Kontra Coffee, te og most fra Bellingehus i rigelige mængder

Sommerbrunchen koster 160 kr. for voksne og 100 kr. for børn. Billetter kan købes på https://madbillet.dk/show/event/sommerbrunch-paa-mangholm

Mangholm er derudover åbent for besøg i lørdage og søndag kl. 10 – 15.

Sommerbrunch på Mangholm er en del af konceptet "Fortællinger fra Jorden", hvor de tre nordsjællandske producenter Mangholm, Tothaven og Rabarbergården sætter fokus på lokale producenter gennem fem arrangementer over sommeren. Her kan man sætte sig til bords, nyde et lokalt og bæredygtigt måltid og blive klogere på de lokale producenter og deres betydning for lokalsamfundet.