Sensationelt nederlag til FC Barcelona

FC Barcelona tabte sensationelt på hjemmebane til oprykkeren fra Hercules. Dårlig generalprøve forud for næste uges Champions League-kampe.

Lørdag aften fandt FC København ud af, at det topseede hold i københavnernes Champions League-gruppe, FC Barcelona, er til at slå - og endda på Camp Nou.
  Det beviste oprykkerholdet Hercules, der var på besøg på FC Barcelonas hjemmebane og drog derfra med
Lørdag aften fandt FC København ud af, at det topseede hold i københavnernes Champions League-gruppe, FC Barcelona, er til at slå – og endda på Camp Nou. Det beviste oprykkerholdet Hercules, der var på besøg på FC Barcelonas hjemmebane og drog derfra med

Lørdag aften fandt FC København ud af, at det topseede hold i københavnernes Champions League-gruppe, FC Barcelona, er til at slå – og endda på Camp Nou.

Det beviste oprykkerholdet Hercules, der var på besøg på FC Barcelonas hjemmebane og drog derfra med en sensationel sejr på 2-0 efter to scoringer af Nelson Valdez.

I sidste sæson tabte FC Barcelona kun en enkelt kamp i 38 opgør i Primera Division, og nu har holdet samme antal nederlag efter bare to spillerunder. Nederlaget var en sensation, men ikke speciel heldigt, da udeholdet havde lige så mange chancer i kampen som stjernemandskabet fra Catalonien. Til sidste i kampen var Hercules endda uhyre tæt på at øge til 3-0.

Barca-træner Josep Guardiola havde valgt at spare spillere som Xavi og Dani Alves fra kampens start, men det forklarer ikke, hvordan holdet, der trods alt stillede op med spillere om David Villa og Lionel Messi, kunne spille så dårligt.

Det må under alle omstændigheder give FC København håb at se, at det kan lade sig gøre at besejre FC Barcelona.