Såby for stor en mundfuld

Såby for stor en mundfuld

Christian Valentin var med hos Slagelse til at tabe 1-5 til Såby i Sjællandsserien. Foto: John Ringstrøm

Foto: John Ringstrøm

Fodbold: Slagelse B&Is sjællandsseriehold havde for en gangs skyld et på papiret stærkt hold mod topholdet Såby, men det var ikke nok.

Gæsterne vandt hele 5-1 efter 1-1 ved pausen.

Såby kom foran allerede i andet minut og 20 minutter senere kunne det godt være blevet 0-2, da en bold blev lobbet over en fremstormende keeper Alfred Mikkelsen, men Magnus Drews kom tilbage og reddede på stregen.

Omkring 10 minutter før pausen gjorde Adam Kolberg det til 1-1 på et straffespark begået mod Victor Elbæk.

Slagelse startede 2. halvleg godt og havde en tidlig god chance ved Christoffer Bergmann, men i stedet løb Såby kontra og gjorde det til 1-2.

Værterne var dog ikke slået og producerede stadig chancer. Blandt andre havde Mali Ahmed en afslutning på overliggeren og få minutter senere fik han et stort frispark, uden modstanderen fik kort.

Christian Valentin hamrede bolden mod mål, men Såby-keeperen fik lige akkurat fingrene på, så bolden ramte stolpen.

I stedet blev det 3-1 til Såby og kort efter måtte Valentin lade sig udskifte med Emil Frandsen, som dog kun var på banen i et minuts tid, da dommeren skønnede, at Slagelse-spilleren fratog en oplagt scoring og fik rødt kort.

Slagelse kæmpede videre, men det endte mod slutningen med to scoringer mere til gæsterne.

– Det er ingen skam at tabe til et godt hold, men 1-5 var lige i overkanten, lyder det fra Slagelses assistenttræner Niels Sørensen.

Christian Valentin var med hos Slagelse til at tabe 1-5 til Såby i Sjællandsserien. Foto: John Ringstrøm Foto: John Ringstrøm

Kampen i tal

Sjællandsserien

Slagelse B&I – Såby: 1-5 (1-1)

1-1: Adam Kolberg, straffespark (36)