Riis henter hurtig australier

Bjarne Riis henter den tidligere etapevinder i Tour de France, Baden Cooke. Den 30-årige australier har skrevet under på en etårig kontrakt.

Efter at have mistet en lang række stærke ryttere forud for den kommende sæson, sikrer holdejer Bjarne Riis sig nu nyt blod til Team Saxo Bank. Den hurtige australier Baden Cooke kører således for holdet i den kommende sæson.

– Baden Cooke er en utrolig spændende rytter, som vi kan få rigtigt meget ud af. Jeg tror på, at holdet kan få ham op på et nyt niveau, og jeg er ikke i tvivl om, at han vil kunne blive en decideret gevinst for vores klassikertrup, lyder det fra Bjarne Riis i en pressemeddelelse.

Cooke har tidligere vundet den grønne trøje i Tour de France samt etaper i Touren og Schweiz Rundt. Han ser frem til skiftet fra Vacansoleil.

– Hen over årene har jeg set gode kolleger blive endnu bedre og decideret tage et stort karrieremæssigt spring efter et skifte til Team Saxo Bank, og jeg håber, at jeg kan gøre det samme og nyde godt af den kompetence og inspiration, der er på holdet, siger Baden Cooke.