Restaurant Golfen – ikke kun for medlemmer

Foto: Claus Dalskov

FREDENSBORG:

Restaurant Golfen der ligger i Fredensborg Golf Klub har gennem de senere år har haft en del forskellige forpagtere. I foråret 2007 overtog firmaet GastroHuset, der er ejet af Rikke Harpelunde og Kasper Brand driften af Restaurant Golfen.

GastroHuset drev på daværende tidspunkt to skolekantiner i Helsinge samt lavede finere mad til selskaber ud af huset, men Restaurant Golfen med den fantastiske beliggenhed og smukke lokaler var lige det GastroHuset var på udkig efter på daværende tidspunkt.

– Siden overtagelse af restauranten har der været fuld tryk på. Først har vi skulle sætte os ind i de særlige forhold der gør sig gældende omkring en Golfrestaurant. Nu arbejder vi på at få gjort Restaurant Golfen til hele Fredensborg Restaurant, fortæller Kasper Brand, og fortsætter: -Mange tror nemlig, at Restaurant Golfen kun er for medlemmer af golfklubben – men det er ikke rigtigt. Restauranten er åben for alle.

Fra dagens ret til store selskaber

Derfor tilbyder Restaurant Golfen også en fast dagens ret mandag til torsdag. Tirsdag er det for eksempel stegt flæsk med persillesovs. Hver søndag byder restauranten desuden på en overdådig champagne-brunch hvor det er muligt at kombinere morgenmad og frokost i ét måltid. Derudover har restauranten en spændende tavlemenu baseret på sæsonens råvarer.

Det hele kan nydes i de fantastisk beliggende lokaler eller på den flotte terrasse med udsigt ud over banens 18. hul.

I de smukke selskabslokaler er det ligeledes muligt at afholde selskaber og skulle man ønske at holde festen hjemme tilbyder Restaurant Golfen også at levere maden ud af huset.

Teamet bag Restaurant Golfen forsøger altid at skabe en behagelig og afslappet stemning og tager gerne hensyn til gæsternes særlige ønsker og behov.

Restauranten Golfen byder desuden på et flot udvalg af kaffeoplevelser alle brygget på friskkværnede bønner.

I hele golfsæsonen har restauranten åben alle ugens syv dage.