Rasmus Falk: Kan nemt se mig selv i OB i foråret

OB's Rasmus Falk afviser ikke, at han kan spille i klubben i foråret, inden hans kontrakt udløber til sommer.

En af OB's største profiler i efteråret, Rasmus Falk, meddelte mandag, at han ikke har tænkt sig at forlænge sin kontrakt, der udløber med den fynske klub til sommer.

Dermed må OB forberede sig på at miste den teknisk stærke offensivspiller, der har spillet i OB hele sin professionelle karriere. Det er dog ikke urealistisk, at Rasmus Falk bliver i klubben helt indtil kontrakten udløber om et halvt år, lyder det.

– Man kan aldrig sige aldrig, men det kunne godt ligne, at jeg kan blive her i foråret, og det ville jeg have det super fint med, siger 24-årige Rasmus Falk.

Han understreger samtidig, at han ønsker at få styr på sin fremtid hurtigst muligt, og derfor kunne han godt forestille sig en situation, hvor han finder sin fremtidige klub i løbet af de næste par uger, men stadig tager forårssæsonen i det fynske.

– Ja, det kunne jeg nemt se, lyder det fra Rasmus Falk.

– Jeg ønsker at gøre det rigtig godt færdigt og sætte et aftryk, man vil huske, og så håber jeg selvfølgelig rigtig meget på respekt og forståelse fra klubben og fansene.

Rasmus Falk afslører, at klubben har modtaget flere forskellige tilbud, men at man nu er ved at være nået frem til nogle få, konkrete muligheder.

– Vi har modtaget nogle tilbud fra flere forskellige steder, og nu har vi sorteret det ned. Så det er ikke sådan, at jeg står og skal vælge mellem otte forskellige steder, siger han.

Årsagen til skiftet er, at den mangeårige OB-spiller ønsker at prøve sig selv af på et højere niveau. Blandt andet også for at øge sine muligheder for at gøre sig gældende på det danske landshold, hvor det indtil videre er blevet til en enkelt kamp i 2013.

– Som fodboldspiller spiller man på lånt tid. Det er ikke et job, hvor man kan fortsætte, indtil man bliver 50, så nogle gange handler det om at tage nogle skridt i livet.

– Og jeg har brug for at prøve mig selv af på et højere niveau, og det betyder så et farvel til OB lige nu. Det er en stor beslutning, når man har været i klubben så lang tid.

Rasmus Falk var en af de bærende kræfter i efteråret på det OB-hold, der lige nu ligger nummer syv i Alka Superligaen med 24 point efter 18 kampe.