Raadhuskælderen blev månedens butik

Alle de ansatte i Raadhuskælderen, der var på arbejde den dag, skulle med på billedet. Fra venstre ses: Jeppe Kisling, køkkenchef Birgitte Grønnemose, Zandra Larsen,  Lars Kyed og Sif Bay.
Alle de ansatte i Raadhuskælderen, der var på arbejde den dag, skulle med på billedet. Fra venstre ses: Jeppe Kisling, køkkenchef Birgitte Grønnemose, Zandra Larsen, Lars Kyed og Sif Bay.

Restaurant Raadhuskælderen blev valgt som 'Månedens Butik' i juli af Roskilde Handel efter mange forskellige forslag fra læserne på Facebook hos Roskilde Avis.

Restauratør Jeanette Dalsgaard og hendes medarbejdere blev både glade og overraskede, da Ane Ilsøe og avisen troppede op for at overrække dem prisen med champagne og blomster.

Alle medarbejderne i restauranten blev omgående samlet til et gruppebillede, selv om det foregik, mens der blev serveret frokost. Jeanette Dalsgaard ved godt, hvad der er vigtigt, når det drejer sig om at skabe holdånd og godt arbejdsklima blandt medarbejderne.

Derfor har de fleste af dem arbejdet i restauranten gennem mange år, og den gode atmosfære kan gæsterne selvfølgelig også mærke.

Dejlig udmærkelse

– Selvfølgelig er det dejligt at få sådan en udmærkelse. Det beviser, at gæsterne også sætter pris på vores arbejde, forklarer Jeanette Dalsgaard.

Hendes restaurant er ofte fuld af gæster, og mange af dem er roskildensere, der kommer igen.

– Vi har selvfølgelig også turister, som kigger ind, når de har været i domkirken eller andre steder i vores dejlige by. Så glæder det os, at stamgæsterne lægger mærke til, når vi gør os umage.

Forslagsstilleren

Forslaget, om at Raadhuskælderen skulle være Månedens Forretning, kom fra Anne Marie Wulff Hedenborg, som skrev:

"Jeg er helt enig med mange andre i, at Importøren på sigt skal være Månedens Butik, for det er en selvfølge.

Men lige netop i denne måned, synes jeg, det skal være Raadhuskælderen, som klar bør vinde for deres altid velsmagende mad og spændende retter på menukortet.

Her er god service og sidst men ikke mindst stadig 'Go Orange', som kan få kunderne til at tænke på, hvad de tidligere har oplevet, så de kommer igen."

Anne Marie Wulff Hedenborg er i øvrigt netop blevet 1. suppleant til Roskilde Byråd, efter at Joy Mogensen er trådt ud for at blive minister.

Hun får nu et gavekort på 500 kroner til brug i en af butikkerne hos Roskilde Handel for at være kommet med månedens vinder-forslag.

Nye forslag for august

Roskilde Handel og Roskilde Avis fortsætter nu konkurrencen om, hvem der skal være Månedens Butik i august.

Motiverede forslag kan skrives på tråden under denne artikel, når den bliver offentliggjort på Roskilde Avis' Facebook-side.