Pub skifter ejer

Foto: Jesper Kappel

Slangerup Så er det en ny mand, der står i spidsen for Den grønne i Slangerup. Jan Nielsen har optaget stedet fra den første Juli.

"Jeg har altid haft lyst til at have mit eget sted. Om det var en cafe, pub eller restaurant det var egentlig ligegyldigt," fortæller Jan Nielsen.

"Det er fællesskabet om noget, jeg kan lide, ligesom når jeg træner i håndbold. Der er fællesskab, og det vil jeg også sørge for, at der er her," siger han.

Set sig om

Jan Nielsen bor i Store Rørbæk og har set på flere steder både i Egedal og Frederikssund Kommune, men han faldt med det samme for "Den Grønne", da han kom ind på stedet. Og da han kunne blive enige med de tidligere ejere om at lave en aftale, så slog han til.

Planen er at køre videre med stedet, som det er nu. Men Jan Nielsen kunne godt tænke sig at trække nye kunder til stedet.

"Jeg vil gerne lave både sports- og musikaftener for folk. Og så har jeg en ide om at sætte nye borde og stole udenfor, så det der kan blive et sted, hvor man kan sidde og slappe af og få en kop kaffe sammen med hele familien. Men altså Den Grønne er Den Grønne og den stjæl, der er her, skal bevares. Den skal vi ikke lave om på," slutter Jan Nielsen.