Prøv orienteringsløb

Orienteringsklubben Skærmen Hareskov inviterer til at opleve orienteringssporten, skriver klubben i en pressemeddelelse.

– I orienteringsklubben Skærmen vil vi gerne invitere flere familier til at opleve naturen på en anden måde end ved at gå på stierne. Derfor inviterede vi til en introduktion til orienteringsløb. Vores tilbud er at være på mødestedet på parkeringspladsen på vestsiden af Skovlystvej lidt nord for Restaurant Skovlyst tirsdage d. 2 og 9. og torsdage d. 4. og 11. i de to første uger i maj. Alle dage kl. 17 til 19, fremgår det.

– Alle dage vil der være klubmedlemmer, som kan forklare om hvordan kort og kompas bruges. I får også en forklaring om hvordan kortet skal forstås og endelig fortæller vi om hvordan dagens tur i skoven ser ud på kortet og hvad i med fordel kan lægge mærke til på turen. Det er vores håb, at turene giver lyst til at prøve mere og det kan ske til vores B&U-træninger, som afholdes alle tirsdage kl. 16.00 til ca. 17.30. Vi mødes forskellige steder primært i Store eller Lille Hareskov. Er der gode tilbud i nærheden, arrangerer vi fælles transport med udgangspunkt i Hareskovhallen, hvor vi har klublokale ,skriver klubben.

red

Prøv orienteringsløb. Foto: Privat