Populær pub sat til salg

Et dødsfald i familien har fået British Pub-indehaver Sven Pedersen til at skrue ned for blusset. Så enten skal pubben sælges, eller også skal der findes en medejer

Gæsterne på The British Pub i Frederikssund skal formentlig til at indstille sig på nye ansigter bag bardisken og i ejerkredsen bag den populære pub, der åbnede i efteråret 2015.

The British Pub blev i rekordfart et yndet fyraftens- og weekend-vandingssted.

Men efter to et halvt år ved roret, kan det meget vel være slut for indehaver Sven Pedersen. Stedet er nemlig sat til salg.

I sensommeren blev han ramt af et dødsfald i den nærmeste familie, og det har været med til at lette beslutningen om, at noget skulle ske:

"Formålet er at jeg får lidt mere frihed, så jeg kan springe nogle weekendvagter over. Det er hårdt for et familieliv med 4 børn hjemme, at jeg aldrig er hjemme en weekend. Jeg misser nogle af de ting, der er vigtige. Derfor har vi nu valgt at prioritere familieliv noget mere end de første to et halvt år," siger Sven Pedersen til Lokalavisen.

"Det er ikke et must, at stedet skal sælges. Men det er en mulighed. Jeg har forsøgt gennem længere tid at finde en partner, men at finde det helt rette match har været svært. Derfor er det sat til salg nu. Men jeg er utroligt glad for pubben og for gæsterne, så jeg vil være umådelig tilfreds, hvis den rette partner viser sig," lyder det fra Sven Pedersen.