Politiet havde en urolig nat

Genrebillede af politibil - politibiler
  Fotograf journalist Allan Grasberger
Genrebillede af politibil – politibiler Fotograf journalist Allan Grasberger

Køge har natten til lørdag været præget af en del uroligheder – muligvis som en følge af festugen i byen. I flere tilfælde blev der kastet med kanonslag og lavede ballade. Kort før klokken 01 kunne politiet anholde en 16-årig ung mand fra København, der opførte sig provokerende over for politiet. Han blev løsladt ud på morgenen, hvor han fik en bøde for sin optræden.

Kort tid efter var det en 16-årig ung mand fra Haslev, som blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Den 16-årige ville ikke rette sig efter politiets anvisninger om at gå fra stedet, og det kostede en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Han blev løsladt i løbet af natten.

Næsten samtidig opførte en anden 16-årig dreng sig provokerende over for politiet, hvor han spyttede og slikkede på en patruljevogn. Det kostede en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Også han blev løsladt i løbet af natten.

Endelig fik en 21-årig mand fra Holmegaard slået nogle tænder løse efter et slagsmål på Jernstøbervænget i Køge. Den 21-årige var blevet slået i ansigtet med en cykellås.

Politiet vil også gerne tale med vidner, der har overværet optrinnet på Jernstøbervænget.