Peter Due Bolig nummer 1

Foto: Picasa

Bolig: Boligsiden.dk har netop offentliggjort en uvildig undersøgelse af landets ejendomsmæglere, og her har Peter Due Bolig opnået den højeste kundeanbefaling blandt alle ejendomsmæglere i lokalområdet, fortæller en glad statsaut. ejendomsmægler Peter Due, der har butik i både Sorø og Dianalund.

– Vores kundeanbefaling ligger helt oppe på 9,6 ud af 10 og det gælder alle de postnumre, vi arbejder i, bl.a. 4270 Høng, 4281 Gørlev, 4291 Ruds Vedby, 4293 Dianalund og 4295 Stenlille.

Vi er utrolig stolte over den flotte anbefaling fra vores kunder, især fordi den bygger på en uvildig un-dersøgelse foretaget blandt alle ejendomsmægleres kunder, både hos sælgere og købere.

Hos Peter Due Bolig har vi altid lagt stor vægt på en høj kundetilfredshed, og vi får da også løbende ros direkte fra vores kunder men at få at vide, at vi ligger bedst, glæder os selvfølgelig ekstra meget, siger Peter Due.

Et bedre beslutningsgrundlag

Undersøgelsen hos Boligsiden.dk foretages løbende, så alle købere og sælgere vil også fremover få et spørgeskema. Ideen er at give kunder, der fx skal sælge sin bolig, et bedre beslutningsgrundlag for at vælge ejendomsmægler. Man går bare ind på www.boligsiden.dk, indtaster det postnr. boligen ligger i og herefter kan man så se, hvor tilfredse kunderne er med de forskellige ejendomsmæglere og ud fra det vælge sin ejendomsmægler.

Undersøgelsen viser i øvrigt også, at det slet ikke er nødvendigt, at ejendomsmægleren er medlem af en stor landsdækkende kæde. En selvstændig, uafhængig ejendomsmægler kan sagtens være med, ja endda ligge helt i top, som Peter Due Bolig gør.

– Det er et stort og velkomment skulderklap til os, slutter statsaut. ejendomsmægler Peter Due, der sammen med sine ansatte også i fremtiden vil knokle for at både sælgere og købere fortsat er super tilfredse.