Opvarmning til valgdebat på gymnasiet

Folketingsmedlem og lokale Venstrefolk sagde godmorgen til eleverne

Hans Andersen med holdet af lokale Venstrefolk, blandt andre Frederik Germann og Thomas Møller Nielsen.
Hans Andersen med holdet af lokale Venstrefolk, blandt andre Frederik Germann og Thomas Møller Nielsen.

FV19 Det nordsjællandske folketingsmedlem for Venstre, Hans Andersen, varmede mandag morgen op til det store debatmøde i dag tirsdag på Frederiksværk Gymnasium og HF:

"Vi stillede op foran gymnasiet og fik sagt godmorgen til de unge elever. Mange var morgenfriske og klar på en snak om uddannelse, miljø og klima men også infrastruktur fylder hos de unge, jeg talte med" siger Hans Andersen, som har fokus på alle tre emner:

"Det er jo ingen hemmelighed, at jeg har kæmpet for bedre fremkommelighed i Nordsjælland. Så jeg er meget glad for, at vi nu har fået gang i ombygningen af Kregme-rundkørslen og at Venstre har afsat penge til færdiggørelsen af Hillerød- og Frederikssundmotorvejene", siger Hans Andersen, som understreger, at motorvejene ikke er hjemme endnu: "Det kræver jo, at Venstre beholder regeringsmagten, så jeg minder selvfølgelig om, at man skal sætte sit kryds hos mig, hvis man vil have motorvejene helt i mål".

På uddannelsesområdet er især nulfejlskultur blevet et hedt emne: "Der er ingen tvivl om, at der er opstået en perfekthedskultur, som presser mange unge. Det skal vi væk fra. De unge skal turde at fejle, og vi skal skabe langt mere fleksibilitet i uddannelsessystemet, så de unge ikke føler, at de bliver presset alt for hurtigt igennem", siger Hans Andersen og peger på en justering af den nuværende karakterskala og mulighed for at arbejde mellem bachelor- og kandidatuddannelsen som et eksempel på, hvor Venstre har sat ind.

Det overrasker nok de færreste, at også de unge på Frederiksværk Gymnasium og HF bekymrer sig om klimaet:

"Vi talte selvfølgelig også klima, for det fylder virkelig noget ikke mindst hos de unge. Og det forstår jeg godt. Som far tænker jeg selv meget over, hvad det er for en klode, vi giver videre til vores børn og børnebørn. Så jeg er enig med de unge mennesker i, at vi skal gøre meget mere. Det handler om at sætte endnu højere fart i den grønne omstilling med mere grøn energi, flere elbiler og så skal vi sikre rent drikkevand og mere natur, slutter Hans Andersen (V).

kilde: pressemedd.