Nyt på lærredet i Humle Bio

Uge 15 byder på lidt af hvert i Humle Bio

Foto: Jannie Fjordside

Fra onsdag den 9. april løber et medrivende og overraskende familiedrama over skærmen med filmen 'Fortiden'. Ali Mosaffa spiller iranske Ahmad, der efter fire år i Iran kommer tilbage til Paris for at skrive under på skilsmissen fra sin kone, Marie. Hun skal giftes med en anden, Samir, hvis barn hun også viser sig at vente.

Den 10. april kan man sætte sig godt til rette til hele tre danmarkspremierer.

I 'RIO 2' er der dømt animeret jungleeventyr, når papegøjerne Blu, Jewel og deres tre børn forlader storbylivet i Rio de Janeiro og begiver sig ud på nye udfordringer i Amazonas.

I 'Detektiverne' beslutter den idealistiske 12-årige Matilde sig for at åbne et detektivbureau, der skal hjælpe de svage og fattige med de sager, som politiet ikke vil røre ved. Snart har hun overtalt den overvægtige karate-helt-wannabee Gustav og den fingernemme Mensa-nørd Tobias til at være med. Men da de vil redde Gustavs onkel fra den skruppelløse bagmand Jo, har de snart både hærdede kriminelle, politiet og en hel by i hælene.

Den animerede børnefilm 'Fjerkongens Rige' fortæller historien om Johan og hans far, der har boet ved havet så længe, Johan kan huske. Johans mor forsvandt, da han var tre år gammel, men en dag, da Johan er alene på skibet, modtager han et nødsignal og et fingerpeg om morens skæbne.

Find spilletider på Humle Bios hjemmeside www.humlebio.dk.