Nyt fællesskab for kvinder

Kvinder tilbydes oplevelser og aktiviteter under overskriften "Dronningernes Nordsjælland"

Frilandskulturcentret Flynderupgård ved Espergærde danner lørdag 12. september ramme om første event i projektet "Droningernes Nordsjælland - kultur, natur og fællesskab".
Frilandskulturcentret Flynderupgård ved Espergærde danner lørdag 12. september ramme om første event i projektet "Droningernes Nordsjælland – kultur, natur og fællesskab".

EVENT Kvinder i alle aldre inviteres lørdag 12. september med til åbning af projektet "Dronningernes Nordsjælland – kultur, natur og fællesskab".

De fire frivilligcentre i Græsted, Halsnæs, Hillerød og Helsingør vil invitere til hver to arrangementer, hvor de fremviser noget unikt for netop deres område.

Første event er arrangeret af Frivilligcenter Helsingør lørdag 12/9 kl. 13-16 i de smukke rammer i og omkring Flynderupgård Museet i Espergærde – et frilandskulturcenter med historisk landbrug, en gammel købmandsbutik og en nordsjællandsk bondestue.

Det koster 40 kr. at deltage. Tilmelding er nødvendig via hjemmesiden www.frivilligcenter-helsingor.dk/kalender.

Netværk for kvinder

Frivilligcenter Helsingør har i et par år haft stor succes med initiativet Kvindeforum Helsingør.

Det har inspireret til "Dronningernes Nordsjælland", som skal styrke sammenhold, kendskab og venskab mellem kvinder i Nordsjælland. Det sker ved at opbygge et netværk, samtidig med at der bydes på kulturelle oplevelser.

Katrine Morsø Rex fra Frivilligcenter Halsnæs håber, at projektet fører til nye netværk for kvinder:

"Vi glæder os til at kunne sætte fokus på kvinder i alle aldre heri Nordsjælland og gennem de månedlige aktiviteter skabe rum for netværk og mulige nye venskaber."

"Vi står klar med hjælp og sparring, hvis der er nogle der ønsker at gribe ideen eller skabe nye netværk undervejs eller i forlængelse af Dronningernes Nordsjælland. Vi håber, at der med tiden dannes nye lokale kvindenetværk, da vi oplever en løbende efterspørgsel for sådanne fællesskaber."

For yderligere information kontakt projektkoordinator Katrine Morsø Rex på tlf. 5369 3889 eller katrinerex@frivilligcenter-halsnaes.dk.

kim.larsen@sn.dk