Nye indehavere i Computer-Hjælp

Foto: Martin Rasmussen
Oliver Petersen og Joakim Faber har overtaget Computer-Hjælp i Strædet i Køge. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
Oliver Petersen og Joakim Faber har overtaget Computer-Hjælp i Strædet i Køge. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen

Oliver Petersen og Joakim Faber er nye ejere af Computer-Hjælp, efter makkerparret overtog forretningen i Strædet i Køge i begyndelsen af september.

Begge har solid erfaring gennem års ansættelse i Computer-Hjælp, og de ser frem til at byde gamle og nye kunder velkommen, efter forretningen har haft en lidt omtumlet tilværelse i begyndelsen af 2020. Computer-Hjælp lukkede således ned i begyndelsen af året, og efter nogle uger overtog virksomheden Mobiletech driften af den.

– Men så kom corona, og så begyndte de at lede efter nye ejere, og så kom jeg og Joakim ind i billedet, fortæller Oliver Petersen.

– Vi har effektiviseret driften og kan se, at kundetallene allerede er på vej op igen, tilføjer han.

Computer-Hjælp åbnede oprindelig i juni 2017 og ligger stadig i samme lokaler ud til Ivar Huitfeldtsvej – lige ved parkeringshuset og over for stationen. Forretningen beskæftiger sig primært, som navnet antyder, med reparationer af bærbare computere, lige som man i øvrigt kan købe en brugt computer i forretningen. Man tilbyder også reparation af iPhones og går med overvejelser om at udvide tilbuddet til iPads og andre mærker.