Ny musical fra Ung i Egedal

Ung i Egedal præsenterer forestillingen "Fatzy"s Joint" i Stenløse Bio

Foto: Michael Harsvik

I lighed med sidste år er Ung i Egedal igen klar med en musical.

I år er valget faldet på gangster-musicalen "Fatsy"s Joint", der spiller i Stenløse Bio mandag 21. april til fredag 25. april klokken 19.30.

Igen i år er instruktøren Nadia Lazrak, og billetter kan købes på bibliotekerne.

Forestillingen er en musical i to akter.

Den handler om Sammy der kommer til New York fra Ohio for at få udlevet sine drømme om at synge og danse. Hun skal bo hos sin moster, som er byens førende advokat.

Da Sammy ankommer til byen møder hun sin moster på banegården, hun har travlt, hun skal skynde sig videre til en retssag i en anden by, hun stikker Sammy 50 dollars og siger at hun er tilbage i morgen.

Sammy står fortabt tilbage, og bliver udsat for lidt af hvert i sin første halve time i New York. Hun bliver bestjålet, chikaneret, snydt og forelsket. Da hun er allermest fortvivlet støder hun ind i Killer Joe, Max og Budhead fra Fatzy"s gang. De overtaler hende til at tage med hen på Fatzy"s Joint.

Her møder hun Fatzy"s kæreste Tootsie, dansepigerne Honnie, Bonnie, Betty, Kitty, Glorie og Shiny, der ikke gør livet nemmere for hende. Fatzy"s Joint er et sted som vi kender fra de gamle Bugsy Malone film, hvor vi har gangstere, Can-Can piger, pokerspillere og bartenderen der lægger øre til meget.

– Der bliver super meget smæk på denne her musical med masser af sang, dans og sjove replikker, lover instruktør Nadia Lazrak.