Ny bog af hareskovforfatter skal trykkes i tredje oplag

Skjulte dagsordener i medicinalindustrien er temaet i spændingsroman

Foto: les kaner
Helle Vincentz, journalist & forfatter
Helle Vincentz, journalist & forfatter les@kaner.dk

roman Forfatter Helle Vincentz, der er bosat i Hareskovby, er aktuel med den nye roman "Søster min". Og bogen er populær, for siden den udkom for knap en måned siden, er den på vej i tredje oplag, fortæller forfatteren til Furesø Avis.

"Det er virkeligt dejligt," skriver hun.

Fra omtalen af bogen kan man læse, at den handler om "lobbyisme og skjulte dagsordener i medicinalindustrien." Bogen er andet og fritstående bind i Helle Vincentz' romanserie om en antropolog ved navn Sofie Munk. Handlingen handler om medicin, selvmord og kvinders sexlyst – eller mangel på samme, står der i omtalen.

"Et dansk medicinalfirma står overfor at lancere sin største satsning nogensinde, en revolutionerende pille mod depressioner, da direktøren opdager, at en af hans medarbejdere anonymt har indsendt lovlige dokumenter sammen med deres ansøgning til Lægemiddelstyrelsen. Han kontakter Sofie Munk og beder hende finde den skyldige, men hun når knap at tage hul på sagen, før alle hendes alarmklokker kimer. Meget tyder nemlig på, at direktøren har væsentligt større problemer end nogle vildfarne papirer. For en medarbejder har tilsyneladende haft sin helt egen dagsorden og systematisk fjernet alt – og alle – der kunne komme i vejen for den banebrydende pille," lyder det i foromtalen.

Bogen udkom den 31. januar på forlaget People's Press.