Ny bestyrelse i naturfrednings-foreningen

Danmarks Naturfredningsforening valgte sidste år ny bestyrelse. Foreningen har forsat brug for ildsjæle, som kan bidrage

Danmarks Naturfredningsforening i Hillerød afholdt forleden årsmøde i Hammersholt forsamlingshus.

På årsmødet blev John Stubtoft Nielsen og Michael Liesk valgt ind i bestyrelsen. Rikke Macholm og Carl Aage Bastian blev valgt ind som suppleanter. Bestyrelsen har efterfølgende konstitueret sig med Jørgen Nielsen som formand, Mogens Hansen som næstformand og John Nielsen som sekretær.

Bestyrelsen består af ni personer og tre suppleanter.

"Vi er glade for nyvalget, men vi har fortsat brug for ildsjæle, som, uden at være en del af bestyrelsen, kan bidrage med viden og ideer til vores arbejde," skriver foreningen i en mail til Hillerød Posten.

Man kan kontakte formand Jørgen Nielsen på tlf. 8691 5210 eller jbn.post5@gmail.com.

På mødet blev årsberetningen fremlagt og efterfølgende debatteret. I 2017 har foreningen blandt arbejdet mod regeringsforslaget om havdambrug i danske farvande, for Projekt Giftfri Haver og med klimakommune+-projektet i Hillerød. Foreningen har haft et øje på naboernes støjklager over Nordisk Perlite pg på, hvorfor antallet af rovfuglereder i St. Dyrehave er faldet på grund af forstyrrelser i skoven. De har samlet ind til en årlig affaldsindsamlingsdag, hvor der blev samlet rekordmeget affald. og foreningen kæmper imod, at J. Jensen kan udvide deres virksomhed i Uvelse. Og de har arrangeret ture til blandt andet Nejede Vesterskov og Langebjerg Ås.

Beretningen kan læses på foreningens hjemmeside http://hilleroed.dn.dk/.

Naturfredningsforeningen har i øjeblikket ca. 1.300 medlemmer i Hillerød kommune.