Nordsjælland Håndbolds ynglinge i sejrsstime

Nordsjælland Håndbolds ynglingeherrer er på vej i ynglingeligaen efter sejr i weekenden på 33-26 i Helsingehallen over Øresund Håndbold

Foto: Mads Hussing

Ynglingeherrerne fra Nordsjælland Håndbold vandt i weekenden på hjemmebane over Øresund Håndbold med 33-26.

Nordsjælland begyndte kampen i et højt tempo, med godt og kontant forsvarsspil og med hurtigt kontraspil. Holdet spiller i perioder meget disciplineret og i de perioder var Nordsjælland langt bedre end Øresund Håndbold. Desværre falder holdet i tempo, når de er langt foran modstanderen og sejren virker sikker. Derfor blev kampen søndag eftermiddag i Helsinge en noget rodet oplevelse.

"Jeg er ikke tilfreds med indsatsen i dag, dog er to point vigtigere end seværdig håndbold, og med sejren i dag er vi kommet meget tættere på målet om at komme i ligaen efter jul," siger ynglingeholdets træner Karsten Brandt.

Når Nordsjælland ville spille, så var der ikke de store problemer med at komme igennem Øresund Håndbolds forsvar og at dæmme op for Øresunds skytter. Midt i 2. halvleg var Øresund kun bagud med fire mål, men på fem koncentrerede minutter satte Nordsjælland tingene på plads og ved stillingen 29-20 ti minutter før tid var kampen reelt afgjort.

Efter weekendens kamp ligger Nordsjælland på førstepladsen i østrækken og da både første- og andenpladsen giver adgang til ligaen er holdet godt på vej mod målet om at komme i ligaen.

"Vi skal møde Furesø næste gang og får vi bare et point der er vi sikre på at komme i ligaen. Derefter tager vi en kamp ad gangen, men håber at komme med til at spille om DM næste år," siger Karsten Brandt.