NKF fik ikke noget med hjem

Skader og afbud var mere, end Nivå-Kokkedal kunne bære i udekampen mod Kolding

Foto: Michael Sørensen

SVÆRT Det var med bange anelser, at træner Thomas Kristensen og hans mandskab drog til Kolding i lørdags.

Skader og afbud havde decimeret holdet så tilpas meget, at forhåbningerne om point ikke var store.

Parolen var derfor afventende spil i den indledende fase, og det fungerede også tilfredsstillende den første halve time.

Ja, rent faktisk havde Nivå-Kokkedal flere store chancer for at komme i front.

Således havde Jacob Schiøtt Madsen – i to omgange – og Tobias Nohr oplagte tilbud, som de ikke kunne udnytte.

Men stik imod spillets fordeling kom gæsterne foran på et lidt tyndt straffespark begået af Simon Hanghøj. Keeper Christian Hørlyck havde ellers næverne på bolden, men ind gik den.

På det tidspunkt var der spillet omkring en halv time, og 10 minutter senere lå bolden igen i kassen bag Hørlyck, da hjemmeholdet udnyttede en kontrachance.

Herefter var det op ad bakke for NKF, og efterhånden blev frustrationerne mere og mere udtalte.

Bedre blev det ikke, da hjemmeholdet efter 65 minutters spil igen udnyttede en kontrachance, hvor bolden blev headet bagud til en fritstående Kolding-spiller, der resolut bankede bolden i kassen.

Bagud 0-3 satsede Nivå-Kokkedal hele butikken, men marginalerne var heller ikke på Nivå-Kokkedals side i den afsluttende fase.

"Vi forsøgte at kæmpe os ud af det, men det var en af de dage, hvor tingene ikke fungerede. Vi får de fornødne chancer, og den slags skal udnyttes, hvis man vil være med. Samtidig blev vi frustrerede over, at næsten alt gik os imod. Men heldigvis slår alle hinanden i rækken, og der er stadig 24 point at spille om," konstaterer træner Thomas Kristensen, der kan glæde sig over, at både Lasse Vigh, Christian Kronholm og Nick Randrup er klar til den vigtige kamp på lørdag, hvor topholdet Holbæk kommer på besøg.

Holbæk har indtil videre kun sat to point til, men på et eller andet tidspunkt løber de vel ind i et nederlag. Og hvorfor skulle det ikke ske på Karsemosegård?

Kampen spilles kl. 15.

Kval-rækken: Kolding-NKF 3-0 (2-0)

Mål: 1-0 Flemming Heiker (28.), 2-0 Martin Engelsk (39.), 3-0 Martin Engelsk (65.)

Tilskuere: 50