Netto flytter

Netto flytter fra Rådhus Allé til større lokaler på Niels Olsens vej i Ølstykke

ØLSTYKKE: Netto i Ølstykke flytter fra lokalerne på Rådhus Allé for at åbne en ny stor butik på Niels Olsens vej 2A onsdag 31. maj klokken 9.

Den nye flotte butik er opført i et nybyggeri og er med sine 736 m2 næsten dobbelt så stor som butikken på Rådhus Allé, der lukker mandag 29. maj klokken 18.

Personalet flytter med til de nye lokaler, og dette gælder selvfølgelig også butikschef Peter Jess. Han har været ansat i Netto i cirka fem år, hvor han har arbejdet sig op fra servicemedarbejder til butikschef. De seneste halvandet år har han arbejdet som butikschef på Rådhus Allé.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at byde eksisterende såvel som nye kunder velkommen i den nye butik. Det store salgsareal og lager giver en helt anden arbejdsgang, og vi får bedre muligheder for at eksponere varerne optimalt. Vi ser også frem til, at borgmester Svend Kjærgaard Jensen, kommer og klipper snoren, siger butikschefen.

På selve åbningsdagen, onsdag 31. maj, spiller Netto's jazz-orkester op til en festlig dag. Fra klokken 8.30-9.00 vil der blive serveret kaffe og rundstykker udenfor til de morgenfriske. Der vil ligeledes være masser af gode åbningstilbud og lækre smagsprøver på kaffe, brød, ost og medister.