Nederlag til AHK-herrerne i årets første kamp

Det blev en hård start på det nye år for AHK-herrerne, der søndag tabte 19-24 i udebaneopgøret mod Hundested HK

Foto: Joachim Fabricius

Søndag eftermiddag tog håndboldherrerne fra AHK's førstehold hul på det nye år med en vanskelig opgave.

Modstanderen i årets første kamp var ingen ringere end Hundested HK, der med en sejr på 24-19 viste sig at leve op til placeringen som kvalifikationsrækkens nummer to. 

Julepausen havde sat sit præg på de to hold, der begge skulle bruge tid på at komme op i omdrejninger denne søndag. AHK hang på i kampens første kvarter, frem til stillingen 6-6. Herefter trak Hundested fra, og ved pausen havde hjemmeholdet øget føringen til 16-9.

Lidt bedre så det ud for Allerød i anden halvleg, selvom holdet aldrig var rigtigt tæt på at udligne.

AHK leverede en henrivende forsvarspræstation, som nærmest kun tillod modstanderen at score på kontrachancerne, men desværre havde offensiven denne dag svært ved at følge med. For mange dårlige beslutninger gjorde angrebet til den hæmsko, der forhindrede AHK i at udligne Hundesteds føring fra første halvleg.

Som trøst kunne AHK bryste sig af at score flest mål i anden halvleg, der dog endte 24-19 til det på forhånd sejrsseedede Hundested-mandskab.

En tom reservebænk gør det ifølge træner Jesper Bavnhøj ekstra svært for Allerød i øjeblikket:

"Det er lidt en kamp imod uret i øjeblikket. Brækkede hænder, knæ og andre skader har tyndet ud i spillertruppen, og derfor venter vi på at vi får flere spillere tilbage inden for de kommende uger," fortæller træneren.

AHK-herrerne spiller igen på tirsdag, hvor bundholdet fra Helsingør besøger Lillerødhallerne. Kampen spilles klokken 20.00.