Målrig kamp mellem Herlufsholm og LUI

Lørdagens kamp i Sjællandsserien mellem nr. 4 og 5 blev en målrig affære, der på Herlufsholms bane sluttede 3-3

Foto: Conrad van Acker

Ingen tvivl om, at Herlufsholm har et rigtig godt fodboldhold, som volder de fleste andre hold i Sjællandsserien store problemer. Med det i tankerne tog LUI af sted til Næstved-kanten til match.

Hjemmeholdet kom bedst fra start, men lidt efter lidt kom LUI'erne godt ind i kampen, og efter godt en snes minutter var Garry Brooks tæt på at bringe LUI foran, man det kiksede i sidste øjeblik.

LUI'erne kløede dog på, og belønningen til 1-0 til LUI skete efter en halv times spil. Morten Svensmark tog et hurtigt frispark i LUI's venstre side, og en uheldig Herlufsholm-forsvarer havde sidste fod på bolden, inden den havnede i eget net.

Det blev kort tid efter 2-0 til LUI, da Martin Svensmark serverede en tværaflevering for Garry Brooks, som scorede sikkert for LUI.

Anden halvleg var blot fire minutter gammel, inden hjemmeholdet fik reduceret til 2-1, da en helt fri Herlufsholm-angriber headede bolden i mål bag Peter Andersen i Lynges mål.

Lidt ærgerligt for LUI'erne, der netop var koncentrerede på starten af anden halvleg, men 3-1 til LUI kom blot få minutter efter Herlufsholms reducering. Der blev begået straffespark mod kvikfodede Martin Svensmark, og på dette scorede Garry Brooks sikkert.

Trods bagud 3-1 var Herlufsholm-spillerne ikke besejrede endnu, og der blev reduceret til 3-2 i anden halvlegs 21. minut, hvor bolden lige snittede indersiden af opstanderen i LUI-målet. Udligningen til 3-3 kom, da der manglede ti minutter af kampen, hvor hjemmeholdet afsluttede et flot gennemløb på fløjen, hvor en fremstormende angriber headede bolden i Lynges mål til slutfacit.

På Lynge-holdet spillede Lars Mortensen, Morten Svensmark og Anders Loft en god kamp, og med to scoringer af Garry Brooks markerede LUI's topscorer sig atter flot.

På lørdag gælder det hjemmekampen på Lynge Stadion, hvor Solrød, der p.t. ligger på en 12. plads i tabellen, kommer på besøg.